Pszenno/żytni, na zakwasie, z pestkami dyni i słoneczka.

Pszenno/żytni, na zakwasie, z pestkami dyni i słoneczka.

Już wyjęty z maszyny i przestudzony.
Zaraz zawinięty będzie w lnianą ściereczkę.
Smakuje genialnie.
Najlepiej ukroić grubą pajdę i posmarować (również grubo) prawdziwym masłem.
I nic więcej nie trzeba...!!

asiao

asiao 2022-04-10

WOW! ale wypiek! gratulacje :)

astra40

astra40 2022-04-10

Rewelacja! Podziwiam! Ale bym zjadła z tym prawdziwym masłem;)

majaha

majaha 2022-04-10

Pozdrawiam serdecznie i ciepłego pełnego radości niedzielnego popołudnia.:)

reni51

reni51 2022-04-10

Pycha. Swojski najlepszy.

helios7

helios7 2022-04-10

Racja… zapach pieczonego chleba w domu jest cudowny:)) Smacznego :))

hania19

hania19 2022-04-10

Ale rarytas - piękny wspaniały chlebek

daro51

daro51 2022-04-11

Czuję wspaniały zapach :))))

iwatoja

iwatoja 2022-04-11

Wygląda apetycznie.

dodaj komentarz

kolejne >