Stefanka. Jak z dawnych cukierni.

Stefanka. Jak z dawnych cukierni.

Przełozona kremem czekoladowo-kawowym
Przepis: https://krystyna9.blogspot.com/2021/12/stefanka-ii.html

keisidz

keisidz 2021-12-11

Za "pracowita"

zoltar

zoltar 2021-12-11

Cudowna!

astra40

astra40 2021-12-11

Coś wspaniałego!

lucilla

lucilla 2021-12-12

ooo matko ! moja ulubiona !!

ssstu6

ssstu6 2021-12-12

...heee,pamiętam gdy była "obowiązkowym elementem" na imieninowych (urodzinowych) stołach !!! ; )
miłej niedzieli : )))

lucilla

lucilla 2021-12-12

Zrobię z połowy składników, nigdzie nie było żadnego zapachu tylko ten spiryt ?a lubię jak pachnie nie tylko masłem !

lucilla

lucilla 2021-12-12

Mam pytanie ! przeczytałam marmoladę z dyni i pomarańczy. Napisałaś, że wyfiletować pomarańczę, a z reszty odcisnąć sok i co nie pokroić jak filety i dodać do całości ? przecież i tak blendujesz ??

krysty9

krysty9 2021-12-12

Re: przecież tam jest czekolada która pachnie i kawa do tego. Więc nie samo masło.
Możesz nie filetować pomarańczy. Ja nie lubię tych błonek które nigdy dokładnie nie zblendują się i będą twarde.

dodaj komentarz

kolejne >