Dla zmęczonych fotografowaniem, paszteciki w cieście francuskim i czerwony barszczyk. Nadziane
farszem z mięsa drobiowego, kwaśnej kapusty i pieczarek. Zapewniam, że smaczne....
pantoja 2016-01-30
To moje ulubione papu, poza tym lubię piec.
Tylko kwiatka nie zjedz:))
(jeszcze 10 zostało z ostatniego pieczenia:)
katka12 2016-01-30
samaś robiła paszteciki?
asiao 2016-01-30
Zmęczona wędrówka po Garnku, chętnie się posilę, a jeśli w tej filiżance jest barszczyk, to już na pewno nikt mnie stąd nie ruszy :)))
halka 2016-01-30
Wpraszam się na ten obiad;oboje z mężem bardzo lubimy i o ile da się jeszcze zabukować bilety to już lecimy !!!!
meryen 2016-01-30
A na późną kolację można? Elegancja Francja, więc siadam. A wiesz, że ja nic z francuskim nie eksperymentuję w kuchni? Mama nie nauczyła, choć chwaliła się że w szkole miała piątkę:))
henry 2016-01-31
nie wątpię, ze pyszne... lubie takie.... :))
Musze się zabrać za zrobienie takowych!!!