Farsz do nalesnikow pieczonych w  papierze ryzowym

Farsz do nalesnikow pieczonych w papierze ryzowym

Przepis podpatrzony w telewizji francuskiej
20.dag. wedzonego boczku
20.dag. wedzonej chudej szynki
1/2 kg. kiszonej kapusty
2 lyzki slodkiej smietany
pol woreczka ciemnego ugotowanego ryzu
peczek szczypioru
przyprawy wedlug wlasnego gustu
Na patelnie wrzucic boczek chwile podsmazyc ,dorzucic szynke - podsmazyc . Dodac kiszona kapuste , przyprawy
wymieszac i smazyc okolo 15 min na wolnym ogniu. Dodac smietane -wymieszac . Na koncu dodac pokrojony szczypior wszystko wymieszac i podsmazac 5 min.

anad60

anad60 2015-05-21

na pewno są bardzo smaczne !!!

stasia8

stasia8 2015-05-21

Ciekawy przepis...

lila08

lila08 2015-05-21

podobne do sajgonek ...

maria10

maria10 2015-05-21

.... dziękuję za przepis na farsz.... już odgapiam..... pozdrawiam bardzo gorąco:))))

dodaj komentarz

kolejne >