Przepis podpatrzony w telewizji francuskiej
Papier ryzowy zanuzyc w wodzie ,wyjac nakaldac farsz .Zawinac jak nalesnik .
układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, smarujemy pędzelkiem odrobiną oliwy i zapiekamy w temperaturze 200 stopni do zarumienienia.Tu podane jest bez sosu.
Rodzinka stwierdzila ze jest przepyszne .
niusia1 2015-05-21
pierwszy raz widzę i słysze o tym;wygląda smakowicie,ale widzę,że oprócz kapuchy to chyba jeszcze szynka w środku? i co jeszcze?
anad60 2015-05-21
apetyczne naleśniki, jadłam z kiszoną kapustą
zawijane ale w papierze ryżowym jeszcze nie :(
ewaiza 2015-05-21
re;niusia ja wczoraj pierwszy raz tez to widzialam w telewizji francuskiej ,pomyslalam o nasz bogos w papierze .Musialam zrobic .
andula 2015-05-22
Dzięki garnuszkowi i Wam, ciekawych rzeczy się dowiaduję , dotąd nie słyszałam o papierze ryżowym. Dziękuję Ewuś .
pola13 2015-05-22
Witam:)znów mamy piątek...weekendu początek;)miłego ,fajnego dnia i całego weekendu życzę;)POZDRAWIAM
jmania 2015-05-22
Bardzo ciekawe naleśniki, w papierze ryżowym jeszcze nie jadłam, miłego dnia Iza życzę:)
evita 2015-05-23
Witaj Izo... tak nie jadłam...
Pozdrawiam...
życzę miłych chwil do końca dnia aż po noc... :)
abore76 2015-05-23
O COŚ NOWEGO I FAJNEGO!
pantoja 2015-05-25
Dzisiaj udało mi się kupić papier ryżowy ale kapusty kwaśnej nie ma. Poczekam na nią i wymyślę inne nadzienie. Podoba mi sie takie zawijanie:)