..gorące są pyszne i bardzo syte; zjadłam 6 i dość! ale będzie powtórka (kupiłam w Lidlu)
Przepis podaję jak robi mój syn; kasztany (spiczaste czubki) naciąć ostrym nożykiem ale nie przeciąć miąższu. Namoczyć w wodzie 20-30 min. Wyłożyć na blaszkę i piec w nagrzanym na 180 st. piekarniku ok.30 min. Pod koniec pieczenia skropić winem i dopiec. Obierać z łupin i jeść gorące. Można polać roztopionym miodem kto lubi bardzo słodkie.
eleonor 2018-11-17
W życiu nie jadłam; chyba spróbuję
caprici 2018-11-17
tez lubię...niekiedy kupuję gotowe -
/czy mozesz podac czas i temperaturę pieczenia schabu ze str.7 ? - prosi o to gospodyni niedoskonała/
babcia1 2018-11-17
o kurcze nie jadłam!!
agus73 2018-11-18
Woow jeszcze nie jadłam ale wyglądają apetycznie trzeba spróbować.....pozdrawiam cieplutko;-D
maria10 2018-11-18
.... jadłam pieczone w ogniu - we Włoszech a sama piekłam je na suchej patelni... pyszne są gorące.... ale tak jak Ty je robiłaś to jeszcze nie próbowałam.... ciekawy smak pewnie maja te w miodzie.... spróbuję.... pozdrawiam bardzo gorąco i dobrej nocy życzę:)))))))