Croissants
Philippe Conticini
przepis tutaj :
https://pistachio-lo.blogspot.com/2014/03/jak-z-francuskiej-piekarni-czyli.html
opis może przeraża ale to nic trudnego ,zapewniam...
dodane na fotoforum:
iwaaa 2014-03-22
o jak tu smakowicie i piekniście!śliczne wyszły,i zapewne w ustach się rozpływają :)!a u mnie zaczęły właśnie objawić swe wdzięki białe krokusy,są na prawdę wyjątkowe :),szkoda tylko,że tak szybko przekwitają,jeszcze raz miłego weekendu ,pozdrawiam.
ewaiza 2014-03-22
NASZE ULUBIONE BELGIJSKIE CROISSANTY.YU WSZYSCY ZAJADAJA NA SNIADANIE SA PRZEPYSZNE .WYSZLY CI JAK Z CUKIERNI .PIEKNE.
kimeraj 2014-03-26
Ha! Widzę,że Lidusia nie wytrzymała i upiekła w poście pyszności! A że zapewne sama nie jadła, więc z chęcią rozsiądę się przy tym talerzyku :)