Szef kuchni serwuje,,,

Szef kuchni serwuje,,,

Pieczony Rostbef, sałatka z kukurydzy i grzanki.

dodane na fotoforum:

funiak

funiak 2013-01-28

ten rostbef to nie moja specjalnosc ograniczam sie do filet mignon...kiedys opanuje ta sztuke przygotowania!!!
musze co podac przepis na popovers.....bardzo latwe i rewelka do wolowiny...wprowadzisz do ulubionych na bank:)))

funiak

funiak 2013-01-28

http://www.foodnetwork.com/recipes/melissa-darabian/fool-proof-popovers-recipe/index.html polecam....:)))bardzo wazne by nagrzac blaszki przed wlaniem nalesnikowego ciasta:)))tyle tego lez ambarasu i kalorycznie uzasadnione :)))

sunaj

sunaj 2013-01-28

Elegancko podane danie:-)

pawola

pawola 2013-01-28

hmm.. funiak poleciała po angielsku... a mnie bardzo interesuje wołowina... ;)))

halka

halka 2013-01-28

Pyszne!

jesorek

jesorek 2013-01-28

takie mienssko to bym zjadła ;)

grejsia

grejsia 2013-01-28

Perfect, rozowy w srodku...tak lubie!

mada31

mada31 2013-01-28

wow, super! ladnie podany! pozdrawiam serdecznie Slawku

hania44

hania44 2013-01-28

Ale pycha...ech! :)

ruda51

ruda51 2013-01-28

...spróbuję...a co mi tam...

astra40

astra40 2013-01-28

bajeczny obiadek :)

jaworr

jaworr 2013-01-28

Trochę krwiste..... podpiekę sobie...:))

kris13

kris13 2013-01-28

też wolę bardziej podpieczony!

kot54

kot54 2013-01-29

co byś nie podał wszystko PYCHA....mniam...

oliwkaa

oliwkaa 2013-01-30

cudo na talerzu !

dodaj komentarz

kolejne >